Alexandru Maroga

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Numele meu este Alexandru, am 22 de ani,  sunt pasionat de mic de masini modificate întrucât aproape toate resursele mele financiare mergeau spre masina. Dorind să trec la următorul nivel, drifting  si overlanding, mi-am dat seama ca am nevoie de mai mulți bani…asa ca ma pregătesc sa devin in  curând  antreprenor pentru a-mi putea susține financiar pasiunile mai usor. Momentan conduc un Audi A4 B6 Quattro si sper sa-mi largesc portofoliul in curand.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Am mai modificat tot un A4 B6 dar cand am mers cu un quattro, mi s-a parut atat de tare incat mi am cumparat alta masina, cea actuală.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

In ultima perioada mi-as fi dorit să-i mai aduc câteva modificări mașinii dar resursele mele financiare au mers în mare parte spre echipamentele necesare deschiderii unei firme. Cand totul o sa fie gata o sa revin la vechile obiceiuri :)) si o sa ajut si clubul cu noul meu domeniu de activitate.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Cred ca fac parte din club datorita pasiunii. Imi plac oamenii de aici si  stilul modificărilor acceptate. Imi place ce face clubul si sper sa treaca mai repede pandemia pentru a incepe sa facem evenimente, expoziții…