Andrei Serban

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salut, numele meu este Andrei, am 23 de ani, studiez ingineria mecanica in UK si lucrez ca mecanic pentru camioane deocamdata. Acum conduc un Citroen C4 cu ‘doua fete’. Masina deocamdata are o suspensie pe aer, interior custom si jumatate este vopsita, jumatate colantata. Mai conduc un Peugeot 406 coupe 3.0 v6 210 CP. Initial am cumparat Peugeot-ul peutru a lua motorul sa il pun pe Citroen dar masina se prezinta intr-o stare prea buna asa ca am decis sa incep un al doilea proiect. Modificari nu are deocamdata dar urmeaza sa ii pun turbo, sa o vopsesc, sa ii pun o suspensie sport si multe altele.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Nu, nu este prima masina pe care o modific si nici ultima sper. Prima masina modificata a fost un Citroen C4 ce l-am primit la 18 ani in Romania. A trebuit sa renunt la proiect din pacate pentru ca m-am mutat in UK.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

La Citroen sunt multe modificari ce vreau sa le fac si inca nu le am. O sa ii fac swap la motorul de 3.0 v6 de pe Peugeot cand o sa mai gasesc unul, body kit custom si o noua culoare. Peugeot-ul abia l-am cumparat, deci urmeaza sa incep usor usor.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Principalul motiv pentru care fac parte din acest club esta pentru ca impartasesc aceasi pasiune cu ceilalti membri. Cred in ceea ce vor sa realizeze cei ce au construit grupul si imi doresc sa particip si sa ajut la implinirea acestor obiective!