Bogdan Buga
O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

‘Noroc, Buga sunt!’ (la telefon cand se aude asta e un mic forfot in stomac :)) ). Un baiat simplu, cizelat in timp, corect si de cuvant (cel putin asta cred eu despre mine), arogant si obraznic (pt ca are de ce), care apreciaza prietenii si pune cel mai mare accent pe respect! Conduc (intr-un mare stil) un Audi RS4 B5 NEGRU (culoarea barbatiei, a nu se confunda cu argintiu, culoare indoielnica). Am fost influentat cumva in achizitionarea lui de ceea ce numesc eu ‘doi prieteni buni’ (iar ghilimelele sunt pt ca asa gandesc), carora le multumesc! E o masina care te face sa te simti foarte bun…in tot! E un sleeper negru si destul de greu de intretinut din cauza vechimii. Exact ca mine (nu par, dar sunt avocat), masina nu pare, dar e BRUTALA! Acum: cu toate ca este impecabila din punct de vedere tehnic, oricat as incerca sa fie si cel mai frumos (‘celalalt’ fiind tinut in vitrina) nu prea reusesc, pt ca mie imi place pe strada. Totusi, asa cum ‘un barbat trebuie sa fie un pic mai frumos ca Dracu’, ma multumesc cu faptul ca sunt cel mai puternic RS4 din Romania.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?
Nu este prima masina pe care o am sau o modific. Am mai avut in posesie, printre altele, un VW Golf V GTI Edition30 si pe care am incercat sa-l intretin cat de bine si frumos am putut. Modificari: admisie ITG, evacuare completa, pompa de benzina, suspensie KW, schimbare culoare si multe altele! Era racheta masina si extrem de utila! Parca am vandut o parte din mine cand a trebuit s-o fac, dar venise momentul sa ma fac ‘barbat’!
E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?
Nu exista ceva ce mi-as fi dorit sa-i fac si nu am reusit!
 
De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Fac parte din BrutalSTACS pt ca merit, pt ca stiu ce inseamna respectul si pasiunea, pt ca impreuna cu o echipa ‘marfa’, devotata si implicata poti realiza foarte multe! Cum a spus ‘omologul’ si prietenul meu (mai nervos si arogant ca mine :)) ) cu care am pornit la drum: BrutalSTACS nu reprezinta nimic fara oamenii ce il constituie!