Bogdan Grigoriu
O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Just another tall guy walking the earth, driving cars, riding bikes, replacing parts.
2003 Aprilia Tuono Mille
2012 Renault Megane RS CUP MRC
2004 Audi C5 Allroad 2.7 V6 bi-turbo

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Au fost cateva masini, la fiecare am facut cate ceva, asa cum m-a dus capul in momentul respectiv. Dar mai speciale au fost Mercedes-Benz c36 AMG din 1997 si Subaru WRX STI 2004. Acum imi mananc timpul, nervii si banii cu Meganul RS CUP si Allroad-ul, pe care pe cat de mult il iubesc pe atat de mult il si urasc. It’s a constant love-hate relationship between me and my cars. Este boala grea, asta cu placutul masinilor, iar eu sunt genul caruia ii plac toate masinile. Vad ceva pe strada si mi-o imaginez lasata, jante sau ridicata, cauciucuri MT .. etc. Si asta te face sa visezi constant, iti creeaza si frustrari dar in acelasi timp te face sa zambesti cand vezi ceva frumos si zici … asa da!

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Mereu sunt lucruri de facut! Niciodata treaba nu e gata, si ca si in sport, mereu este unul care are o idee mai buna decat a ta. In principal consider ca TIE trebuie sa iti placa masina TA si sa se adreseze nevoilor tale si sa iti atinga corzile sensibile. Intr-un fel, iti reflecta personalitatea si momentele vietii. Cumva sunt convins ca noi, cei pasionati de masini, reflectam viata si trairile, exprimam bucuriile si exteriorizam frustrarile prin masinile noastre. Asa cum putem, dupa posibilitati si cum ne duce capul.

 

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Caracterul meu si al celor din jur ne-a unit. Apoi pasiunea pentru mașini si dorința de a promova ceva de calitate in domeniul acesta. Au trecut ceva ani si s-au intamplat lucruri frumoase. Imi place sa cred ca am pus umarul la imbunatatirea unor destine, ca reusim sa promovam bun gust, calitate si caractere integre. Diversitatea cred ca este cheia si tocmai asta ne face speciali.