Catalin Iuhasz
O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Inginer mecanic, de profesie, am ajuns la frumoasa varsta de 30 de ani, fara sa pot trece de doua boli grele, motorsportul si fotbalul.
Asa ca putinul timp liber de care mai dispun il impart intre 3 masini, care, ma ajuta sa-mi descarc trairile. Pentru circuit am construit o Honda EG de care sunt f mandru, pentru autostrada si speriat supercarurile am investit putin intr-un Audi Rs6 C6, cu care am ajuns la aproape 780cp, iar pentru iesirile in afara zonelor asfaltate ma descurc foarte onorabil cu un Audi Q7.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?
Prima masina la care am inceput cu modificarile era un Golf 4, 1.6 benzina, la care am facut un “chip”, i-am modificat evacuarea si modificat admisia. Insa primul proiect cu adevarat important a fost un Audi A4 B7, 2.0 TFSI, de 200 cai putere stock. In prima faza a fost un soft, dupa care am trecut la evacuare si admisie, a aparut un blow off valve si niste jante. Fiind luat de val am considerat ca e cazul unei modificari substantiale si la exterior, iar dupa un kit ABT, am zis ca e cazul unei modificari drastice. Asa a aparut ideea transformarii masinii la exterior intr-un RS4, iar dupa cateva luni(bune) de nervi din masina initiala, la exterior ca parte vizibila ramasese plafonul si cu usile fata.
Binenteles ca am dorit si mai multa putere, asa ca s-au schimbat si turbina si intercoolerul.
E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?
NU.
 
De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Cred ca proiectul Brutal Stacs reprezinta un nou concept in lumea motorsportului romanesc, lucru care m-a atras din start si revenind la intrebarea propriu zisa, cred ca caracterul meu, a fost factorul decisiv in aderarea in acest proiect.