Catalin Iuhasz
O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Inginer mecanic, de profesie, am ajuns la frumoasa varsta de 34 de ani, fara sa pot trece de doua boli grele, motorsportul si fotbalul.
Astfel ca putinul timp liber de care mai dispun il impart intre 3 masini, care, ma ajuta sa-mi descarc trairile. Pentru circuit am construit o Honda EG de care sunt foarte mandru, masina cu care in anul 2018 am reusit sa urc pe podiumul grupei H2, din cadrul Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan. Cum spuneam, motorsportul este parte integrata din mine asa ca in cursul anului 2020 am descoperit senzatiile pe care le traiesti la volanul unui monopost, astfel ca am achizitoonat un Radical SR1 cu care o sa particip in cadrul Radical Cup Romania, campionat care o sa fie la debut in anul 2021. Pe autostrada, fara lipsa de modestie, pot spune ca am speriat majoritatea supercarurilor la volanul “vacii mele”, un Audi Rs6 C6, cu care am ajuns la +900cp.
Avand 2 hobbyuri am si 2 iubiri, cea mai mare este fata de familia mea iar a doua este fata de brandul Audi, astfel ca pentru mersul de zi cu zi, am un Audi RSQ8.
In aceeasi ordine de idei in garaj mai detin o babuta, un Audi A4 B5, o “strutocamila” cu un motor 2,5 TFSI, masina campioana in cadrul Campionatului National de Viteza pe Traseu montan in anul 2018, in cadrul grupei H3.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?
Prima masina la care am inceput cu modificarile era un Golf 4, 1.6 benzina, la care am facut un “chip”, i-am modificat evacuarea si modificat admisia. Insa primul proiect cu adevarat important a fost un Audi A4 B7, 2.0 TFSI, de 200 cai putere stock. In prima faza a fost un soft, dupa care am trecut la evacuare si admisie, a aparut un blow off valve si niste jante. Fiind luat de val am considerat ca e cazul unei modificari substantiale si la exterior, iar dupa un kit ABT, am zis ca e cazul unei modificari drastice. Asa a aparut ideea transformarii masinii la exterior intr-un RS4, iar dupa cateva luni(bune) de nervi din masina initiala, la exterior ca parte vizibila ramasese plafonul si cu usile fata.
Binenteles ca am dorit si mai multa putere, asa ca s-au schimbat si turbina si intercoolerul.
E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Din fericire pentru mine, am fost o persoana foarte norocoasa si in ultimii 13 ani foarte determinata, asa ca nu pot spune ca au fost lucruri pe care sa nu le realizez.

 

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Cred ca proiectul Brutal Stacs reprezinta un nou concept in lumea motorsportului romanesc, lucru care m-a atras din start si revenind la intrebarea propriu zisa, cred ca caracterul meu a fost factorul decisiv in aderarea in acest proiect.