Cezar Mihailescu

O scurtă prezentare despre tine, după care spune-ne ce mașină/mașini conduci.

Desi sunt plecat din tara de 5 ani, pasiunea si nebunia pt masini a reusit sa ma tina legat de Romania.
Momentan detin aici:
– ’91 BMW E30 325i M-Tech 2, cabrio, complet restaurat, stock
– ’11 Audi A3 cabrio, stock.
In tara am ramas cu:
– ’08 VW Polo GTi 1.8T stage 2+ (undeva la 280 CP pe dyno): admisie, evacuare turbo back custom cu finala blue flame, front mounted intercooler forge, regulator de presiune de benzina de 4 bari, bobine de 2.0TFSI, suspensie reglabila KW; jante modulare OZ Futura complet restaurate (17x8J); frane de ibiza cupra de WTCC – 4 pistonase (asta dupa ce a trecut printr-o perioada de inconstienta in care am avut frane de Porsche Boxter – niste gunoaie). Soft custom pentru toate astea. Pe partea de muzica, Focal all around, subwoofer Hertz, cu player Clarion (mostenite de la fosta masina) + multe alte nimicuri pe care nu mi le mai amintesc pentru ca proiectul l-am finalizat deja de vreo 3 ani.
– ’09 VW Touareg V6 TDI (softat pana la 295 de CP pe dyno).
Ma mananca’n cur sa ma leg la cap cu un E28…

E ceva ce ți-ai fi dorit să-i faci în plus și nu ai reușit?

As vrea o revopsire (a doua la numar) pe urs, dar momentan m-am obisnuit cu ea asa. Cel mai probabil as incepe un proiect nou (posibil ori E28 ori E39).

 

E prima mașină pe care o modifici sau au mai fost și altele înainte?

Dupa ce am terminat de restaurat E30-ul, anu trecut, am decis sa iau o pauza de la asta… Polo-ul as putea spune ca l-am adus la nivelul la care mi l-am dorit inca de vreo 2 ani, iar A3-ul si Touaregu nu merita.
Dupa cum probabil ca se vede din descriere, obisnuiesc sa nu vand masinile pe care le detin. In principiu… din cauza ca ma atasez de ele. In practica… de prost.
Am detinut in trecut un Fiat Punto, care a fost si prima masina pe care am detinut-o. Cum nu se puteau face multe chestii la ea, masina era pregatita pentru concursuri de SQ, unde a si castigat un premiu undeva prin 2008-2009, nu imi mai aduc aminte. Ca majoritatea “primelor masini”, a ajuns dauna totala in rond la Romana 🙂

De ce crezi că faci parte din Brutal STACS?

Pentru ca merit ? :))