Cristian Fara
O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salut, numele meu este Cristian Fara, am 38 ani, impatimit al sporturilor cu motor de cand ma stiu. Masina de familie este un BMW X5, iar masina de suflet  in momentul de fata este un Nissan 350Z.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?
Nu, nu a scapat nici una :))  Este ca un virus, la inceput spui ca nu ii vei face nimic, dupa care incepe cautarea…idei, piese, suspensii, roti, etc. Prima masina a fost a fratelui meu, un Isuzu Trooper fara servo, fara frane si care din turbodiesel ramasese doar diesel :)). Ulterior lucrand in acelasi parc industrial cu Hai-ul, DGH si inca cativa ursari de la vremea respectiva, am achizitionat un e30 325ix coupe care a trecut printr-o serie de modificari in ton cu vremurile. Pe scurt, am cam stricat masina renuntand la kit-ul Mtech in detrimentul unor bari hidoase din fibra. Au urmat un e36 318is care a stat la mine cateva luni doar, e36 325 care a suferit multiple modificari si a fost pe val cativa ani, VW POLO GTI stage 2+ by MRC si un BMW Z4 2.5.
E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Da, insa acest proiect este pe final la mine. Deoarece timpul liber si rabdarea nu mai sunt puncte forte, urmeaza sper o masina noua care sa aiba tot ce imi doresc la ea.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Am trecut de-a lungul timpului prin multe pseudocluburi si gasti de masinisti. Rabdarea nu mai este un punct forte iar Brutal Stacs este ce cautam. Un Gentleman Club. Mai departe intelege fiecare ce vrea, nu ma apuc sa il definesc. Impartim aceeasi pasiune si formam o comunitate.