Cristian Fara
O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salutare. Numele meu este Cristian Fara, am 36 ani, impatimit al sporturilor cu motor de cand ma stiu. Masina de zi cu zi este un BMW X1 iar masina pe care ma razbun in momentul de fata este un VW Golf 6 GTD.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?
Prima masina a fost a fratelui meu, un Isuzu Trooper fara servo, fara frane si care din turbodiesel ramasese doar diesel :)). Ulterior lucrand in acelasi parc industrial cu Hai-ul, DGH si inca cativa ursari de la vremea respectiva, am achizitionat un e30 325ix coupe care a trecut printr-o serie de modificari in ton cu vremurile. Pe scurt, am cam stricat masina renuntand la kit-ul Mtech in detrimentul unor bari hidoase din fibra. Au urmat un e36 318is care a stat la mine cateva luni doar, e36 325 care a suferit multiple modificari si a fost pe val cativa ani, VW POLO GTI stage 2+ by MRC si un BMW Z4 2.5.
E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Momentan nu, abia astept sa vad toate componentele achizitionate peste iarna sus pe masina si cred ca ma voi opri cu investitia in ea. Deja ma gandesc la ce masina va urma. 🙂

 

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Am trecut de-a lungul timpului prin multe pseudocluburi si gasti de masinisti. Rabdarea nu mai este un punct forte iar Brutal Stacs este ce cautam. Un Gentleman Club. Mai departe intelege fiecare ce vrea, nu ma apuc sa il definesc.