Cristian Pascu

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Ma numesc Cristian Pascu si am 37 de ani. Sunt inginer IT de profesie si sunt pasionat de masini si calculatoare. Microbul legat de masini il am de la tata si cu timpul a devenit din ce in ce mai puternic. Am inceput ca multi pe batranele Dacii 1300/1310 si am avut tot felul de masini uzuale diesel(Renault, Opel, BMW, Skoda, Mazda) dar intotdeauna am avut o pasiune pentru benzinarele turbo. In acest moment conduc un Lexus IS200 din 2005 cu swap de motor 1JZ-GTE VVTI de Toyota Chaser JZX100 iar ca masina de familie si pentru concedii cu familia conduc si o Mazda 6 din 2014.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Prima masina modificata a fost un Audi A3 8PA 1.8tsi din 2008. Modificarile au implicat clasicele arcuri sport de la Eibach, jante mai mari, filtru de aer sport K&N, diverter valve, un soft la ASPAD si celebrele bobine de Audi R8.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Deocamdata(cel putin anul asta) ma bucur de masina. Vreau sa trec la ECU standalone ECUMASTER EMU BLACK, turbo ball bearing si o cutie mai puternica Toyota r154 sau o cutie de ZF de BMW, grup spate de is300 cu raport final mai lung.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Pentru ca Adi Purcaru a considerat ca ar trebui sa fac si eu parte din Brutal. Pentru asta ii multumesc!