Dani Grigore

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Prima masina pe care am condus-o inainte si dupa ce mi-am luat permisul a fost o Dacia alba din 1990. La 19 ani mi-au luat ai mei un Renault Clio Symbol care era putin modificat, dar eu i-am mai adaugat suspensie kw, admisie k&n, jante pe 16 Denzent, pornire pe telecomanda si sistem audio. La 20 ani mi-am luat si o Aprilia RS de 125 cmc, baiat, impresii, dupa o saptamana am cazut cu ea, m-am ales cu o clavicula rupta, zgarieturi si o mica dauna dupa care am facut-o, iar vara viitoare am fost implicat intr-un accident grav din cauza unei soferite care nu s-a asigurat la schimbarea directei de mers, coma, vertebre tasate, mana rupta, zona L1-L2 afectata si nici acum dupa 10 ani nu imi amintesc cum s-a intamplat. Dupa acest accident mi-am luat alta motocicleta RS, dar am vandut-o dupa cateva luni deoarece am ramas cu frica. La 25 de ani mi-am cumparat un Passat B6, pe care l-am inlocuit (este masina de rezerva a familiei) la 30 de ani cu un Fiat 595 Turismo din 2014 pe care il conduce sotia si un BMW m235i xdrive m performance din 2015.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Nu este prima dar cred ca pe toate le voi modifica in limita fondurilor care nu imi vor afecta siguranta financiara a familiei. Masina mea are undeva la 400 de cp, cu admise Burger, finala m performance, stage 2 iar pe viitor ma gandesc la un upgrade de turbina, dar nu stiu daca merita aceasta investie, avand in vedere ca nici cei 400 cp nu am unde sa ii alerg. Fiatul il tin stock.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Nu!

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Va urmaresc de mult dar nu aveam masina adecvata sa va conctactez. Voiam sa fac parte dintr-un club auto serios care impune respect si incredere prin membri. Avem aceiasi pasiune, indiferent de caii putere pe care ii au masinile noastre sau pretul fiecarei masini.