Demirel Curtesan

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salut, eu sunt Demirel, de profesie arhitect si de loc din Constanta. Mereu am fost fascinat de design si astfel am ajuns sa devin arhitect. Nu ma pricep cu vorbele dar imi voi da silinta sa o fac cat mai bine. Inca de mic imi placea sa ma joc cu lego sau sa desenez masini sau orice fel de mijloc de transport. Pasiunea pentru masini s-a manifestat inca de cand eram copil iar tata avea o firma de transport unde mereu imi place sa ajut cu tot ce se putea. Eu momentan conduc un Porsche 718 Cayman GTS.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Nu, nu este prima mea masina cat despre modificat nu se pune problema, masina fiind 99% stock. Inainte am avut un Mercedes-Benz CLA 200 cu motor de 1.6 benzina. Masina aceea a fost catalizatorul pasiunii mele pentru tot ce înseamnă scena auto.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Da, sunt asa multe ce as vrea sa ii fac la Cayman incat nu stiu de unde sa incep si unde sa termin :)). Nu o sa va plictisesc cu o lista lunga de cumparaturi dar pot spune ca sunt destule. Voi ajunge si acolo ușor ușor.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Intotdeauna mi-a placut sa fiu inconjurat de oameni care gandesc pe aceeasi frecventa cu mine si mai mult decat atat, sa fie pasionati de automobile astfel incat sa nu am senzatia ca sunt singurul nebun, majoritatea oamenilor neintelegand aceasta pasiune a noastra. Si de aici am ajuns la Brutal STACS, mi-am dorit sa fac parte din acest club pentru ca imi placea tot ce fac si modul in care o fac si m-am decis sa aplic. Am fost acceptat ca membru Brutal STACS pentru ca sunt pasionat si dedicat aceleiasi iubiri (masinile) ca si ei.