Razvan Marinescu

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salutare, sunt Razvan, 31 ani, pasionat de mic de mașini, de difuzoare si boxe audio. Mașina de suflet este un Golf MK2, care imi aduce zâmbete dar si multi nervi de aproximativ 12 ani. In rest, timpul îl împart între o Skoda Octavia 3 RS 2.0tdi si un Subaru Forester xt 2.5t benzina, cea din urmă fiind gurmanda familiei, si sper ca asta să rămână oarecum stoc.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Aici voi incerca sa nu scriu pagini întregi. Pe la 16-17 ani am inceput cu mașina maicamii, un Fiat Croma 2.5d, care a primit multe îmbunătățiri, începând de la jante, interior de Saab, sistem de sunet, si alte mărunțișuri la vremea aia. Apoi la 18 ani am primit cadou dacia 1300 sau 1310 a lui Bunică’miu, care la scurt timp a primit un șifonier in portbagaj cu un difuzor Kicker solobaric L5 de 12″ ( de ala patrat), un amplificator pt el, si bineînțeles cum era vremea, un condensator :)) sa nu pâlpâie farurile de la bass. La scurt timp am vândut sonorizarea separat la pret mai mare decât bătrâna Dacie, plus niste economii, si am luat Golful 2, cu un motor 1.3 cu 55 cai nervoși. Apoi au urmat multe modificări, schimbări de motoare, jante, sistem de sunet, etc, pana cand a ajuns in forma actuală, cu swap de R32 generația de Golf MK5 (250 cai) un set de BBSuri RM cu 7.5j all round, o reglabilă H&R, un LSD wavetrac in cutie, electronică Ecumaster Emublack, niste scaune si altele pe la ea.

Intre timp am achiziționat si un Audi A4 B5 1.8t, in ideea de al păstra stoc ca mașina daily, dar din păcate nici asta nu a scăpat. A primit o reglabilă KW, un soft, un set de jante modulare OZ Mito pe 17, un blow off Forge, etc.
La scurt timp familia sa mărit si am vândut-o având nevoie de un break. Asta a fost singura mașină vândută după care imi pare rău.
Locul ia fost luat de actuala mașina a familiei, dricul Skoda (si pe asta am stricato: reglabilă Bilstein B14, un set de BBS pe 19, evacuare catback cu iesire stg/dreapta, soft, insonorizare completă, mic upgrade la sistemul audio, exterior cu lipuri Maxton, diffuser spate Rieger, si altele mai puțin importante)

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Mecanica Golfului este schimbată complet, dar vârstă mașinii își spune cuvântul, estetic fiind mult de lucru. Va urma in viitorul apropiat sa o desfac complet, tinichigerie, vopsire, etc. Sa o readuc la starea ei de acum 30 ani fara gram de rugină.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Pasiunea comuna pentru fiare si motoare. Oameni faini, de calitate, respect si mașini bune.