Razvan Sendroiu

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Am 29 de ani, născut în București, crescut în Ardeal la Sighișoara, plecat în State în 2017 cu speranța unei vieți mai bune! 

Momentan dețin un Nissan 240sx Silvia s14 din 1997, cod de culoare BN6 de fabrica (Starfire blue pearl), vândute în toată lumea doar 202 exemplare în această culoare, mașina stă pe un set de Cosmin xt206r bronz 18×9.5 +10, cu o suspensie PBM maxpro life 8kg fata 10kg spate, evacuare, scaune și încă câte ceva…

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Nu, este a 3-a cred, am mai avut în tara un Suzuki Baleno și o Celica din ’91 cu care am și participat la o întâlnire Brutal Stacs.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Este un proiect continuu, sunt planuri mari la mijloc pentru s14, un alt motor este cel mai ambițios dar rămâne de văzut. Pana una alta la colecție va mai fi adăugată o masina pentru track, time attack.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Eee, e ceva ce planuiam încă din România, mai ales din momentul în care am cunoscut o parte din voi la Sighișoara când am organizat întâlnirea pentru On tour! Lumea se respectă, lumea se ajută, este exact asa cum un club ar trebui sa fie și ma bucur ca am reușit și eu sa ajut câțiva colegi și din Brutal Stacs cât și din Fresh Pot doar prin faptul ca sunt aici și am acces la lucruri mai greu accesibile acasă.
Visul meu este ca, împreună, să creăm Brutal Stacs USA. Cine știe, poate poate…