Stefan Ancuta

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salut! Numele meu este Stefan, nascut in 99 si momentan, student(informatica economica). Pe langa pasiunea pentru masini, imi place design-ul grafic si cam orice tine de photoshop. Detin un Golf MK6, la care s-a umblat mai mult pe partea de aspect dar nu numai: Kit de R, suspensie reglabila, jante, diffuser, faruri, stopuri, evacuare, soft etc.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Da, este prima masina pe care o modific si care a fost nevoita sa indure toate incercarile si tentativele de tuning ale unui copil care nu stia ce face.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Sunt destul de multumit cu modul in care arata masina pana acum si am reusit sa fac mai multe decat mi-am propus initial. Pe viitor, as vrea sa ii mai pun un lip, deoarece niciunul nu a rezistat mai mult de 2 luni, niste side skirts si in functie de cum o sa mearga lucrurile pe viitor, o suspensie pe perne si modificari la motor.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Cred ca fac parte din Brutal Stacs deoarece imi place sa imi petrec timpul alaturi de persoane langa care ma regasesc, cu care am lucruri in comun si de la care am ce invata si totodata, imi place sa cred ca pot fi util si ca pot aduce un plus clubului.