Teodor Hascau

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salut! Teodor Hașcău, pasionat de mașini, cu acte în regulă. Pasionat cu acte în regulă, nu de mașini cu… In fine… 
Desi sunt in floarea vârstei, generația Mileniala(aia răi și supărați care omoară tradițiile și nu recunosc valorile trecutului), eu totuși m-am îndrăgostit de mașinile vechi, in special Young Timere.
Din acest motiv, dețin un BMW seria 5 din 89-92. Probabil vă întrebati deja motivul pentru care nu am pus anul de fabricație exact. Este incert pentru că aceasta mașină este construita de fapt din mai multe mașini. Inițial a fost în BMW 525i, iar ulterior a început un amplu proiect de restaurare, iar mașina a devenit între timp BMW M5 e34. SWAP-ul a fost realizat complet, motor, tren de rulare, frane, roti, interior, etc. 
In nici un caz nu poate fi considerată o mașină de puriști, dar totuși este tot ce îmi doresc eu de la un autovehicul. 
Fiind ultimul BMW care păstrează designul clasic consacrat, adică faruri rotunde și boxy look, este suficient de clasică cât să aibă personalitatea de mașină clasică, și în acelasi timp, suficient de moderna cât sa ofere toate avantajele și funcționalitățile de confort și siguranță ale unei mașini moderne. Din punctul meu de vedere, acest design nu o sa îmbătrânească niciodată, și va rămâne blocat în timp. 
Motorul care s-a pus pe aceasta mașină, este unul cu pedigree de curse, luat de pe primul super car de la BMW, M1, și pus pe unul din cele mai frumoase sedanuri construite de BMW din totdeauna, BMW E34. Acest model este de referință, și stă la baza conceptului de Super Sedan, atât de cunoscut în zilele noastre.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

A mai fost un BMW E34 touring, si un Audi A4. Nu au fost cele mai reușite proiecte, dar m-au ajutat pe partea de experiență.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Tot timpul există ceva ce mi-aș dori să-i fac. Momentan trebuie să-i repar instalația de aer condiționat. Cam de 2 ani zic asta, deci pot sa pun aici, pentru că o sa mai dureze. 
In alta ordine de idei, mașina dpdv tehnic a ajuns aproape de perfecțiune. Urmează să lucrăm și la aspectul vizual.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Pentru că merit. Mă consider o persoana decenta, cu moralitate si condescendență. Pe lângă asta, sunt una din cele mai pasionate persoane pe care o cunosc.