Tiberiu Cauneac

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Salutare, Tibi, pe scurt. Ma consider un fel de pusti batran, calm si hiperactiv in acelasi timp. Datorita numarului prea mare de oase rupte, am decis acum cativa ani sa ma reprofilez spre domeniul auto si sa “cresc” la fel cum o facusem pana atunci in bike-ing (biciclete, nu moto). Am lucrat in diverse domenii pana sa ma trezesc “freelancer”, restaurand pe banda rulanta si lucrand exclusiv e38-uri intr-un atelier modest. Vedem ce-o fi rezervand viitorul. Momentan detin un 740d individual, 4.0d v8 biturbo “cu tot ce vrei pe el” + 1 identic (inca ma gandesc daca il tin de piese ori il fac daily). Fitment cu perne si 3pcs modulare, lip fata, mici detalii exterior si plin ochi de dotari interior. Urmeaza o revopsire, daca nu schimb masina intre timp… de dragul diversitatii.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Mi-am uscat cerneala permisului intr-un VW Golf 3, cazan e putin spus. O consider cea mai caterinca masina de pana acum. Modificari nu a avut… eram in liceu, greu cu banii, alea-alea. Urmatoarea fusese un a4 b5 avant. Rasarit, curat, lasat si cu ceva replici bbs lm. Intre timp aparuse nebunia dupa e38. Am avut 8-9, 10… nu stiu… 12 septare, care mai de care. Vorba aia, “le-am schimbat ca pe sosete”. Majoritatea fara modificari sau prea nesemnificative (putin low si o roata).

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Nu. Cat timp nu calc pe altii in proces, pun mana si fac. Ma trezesc direct in procesul de a face/obtine/invata ceva :)) Nu exista “nu pot”.

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Pe anul asta imi propusesem sa ies din umbra si sa arat lumii ce fac/produc, ca poate le place si altora. Totodata mi-am dorit sa fac parte dintr-un club auto (e nasol cu singuratatea din “provincie”) si am cautat unul cu care sa impart aceleasi reguli, viziuni, pasiuni, etc. M-a atras initial organizarea, regulamentul. Mi-a placut pe parcursul perioadei de proba comunitatea si bunul gust general. Acum ma bucur la intalniri cand impart o vorba buna ori o caterinca alaturi de persoane de calitate. Cheers.