Tudor Teodorescu
O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Despre mine… hmm … Îmi e mai simplu să vorbesc despre mașini, snowboard sau biciclete … 🙂

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Nu… Clar nu, dar e prima mașina pe care am desfăcut-o aproape toata. Prima masina a fost un A4 2.5tdi care a ramas stock-ish, doar cu niste muzica pe ea. Dupa un an și puțin am primit de la ai mei părinți un passat 2.0tdi, care ușor-ușor a ajuns una din cele mai bune mașini pe partea audio de la noi. Cred ca la un punct am realizat ca e nevoie de niste arcuri, roti, vopsea și mici detalii printre care și un plafon îmbrăcat în alcantara. A apărut TT-ul care a primit pe rand suspensie, roți (mai multe seturi de-a lungul timpului), bări OEM+, detalii pe la interior, motor refacut, remap, evacuare, admisie, mă rog, povestea pe scurt este că n-a scapat nimic neatins. Ca mașină de zi cu zi folosesc passatul ( încă merge, dupa mulți ani 😀 ) și un Touareg.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Oooo, păi cum?! Am o listă care nu cred că încape aici. 🙂
În primul rând i-aș schimba motorul cu un 3.2 pe care l-aș face turbo (da, știu, sună porno), scaune, volan. Și asta la prima strigare. 🙂

 

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Personal cred ca este momentul în care ar trebui sa apară și la noi o ”frație” care să fie mai mult decat un club auto. Tot ce înseamna evenimente auto și cluburi auto se cam duce in direcția greșită la noi în țară, deși există potențial de mai bine. De aici a pornit și ideea BrutalSTACS care cred ca poate îndruma lucrurile în direcția corectă.