Victor Gergely

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Despre mine pot spune că mi-au plăcut mașinile incă de când eram in căruț, știam să recunosc orice mașină de pe stradă și să îi pronunț numele, dar numele meu nu îl puteam pronunța. Ciudat este că nimeni din familia mea nu mi-a explicat niciodată ceva legat de partea auto. Ulterior, în perioda grădiniței, pasiunea pentru mașini a devenit obsesia de a ieși cu o mașinuță de jucărie in mână de fiecare dată când plecam undeva. Odată cu trecerea timpului și părinții observând pasiunea, am facut școala de karting în orașul Constanța, dar nu am putut face un progres considerabil datorită costurilor foarte mari pe care acest sport le impune. 
Mașinile pe care le dețin în momentul actual sunt un BMW e90 M-pack cu un motor 2.0d pe care il folosesc zilnic, iar mașina de suflet este un BMW E30 318i Coupe care urmează să fie restaurat.

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

BMW-ul e90 este prima mașină pe care am modificat-o și am pornit și continui cu ideea că această mașină fiind folosită zilnic să fie ceva mai diferită decât modelele gemene care sunt pe stradă. Numărul modificărilor va crește pe parcurs atât la e90 cât și la e30.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Nu pot spune că mi-am dorit să fac ceva anume și nu am reușit la vreuna din mașini. Sunt piese/accesorii care nu s-au putut monta și ulterior am ales alte piese potrivite și chiar mai bune, deci nu îmi pare rău de lucrurile pe care nu le-am putut monta mașinilor.

 

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Cred că fac parte din acest club deoarece suntem cu toții oameni pasionați de același  domeniu, care intotdeauna va evolua indiferent de direcție. Sunt foarte mândru că fac parte din acest club și a fost o dorință de-a mea care a fost indeplinită. ( VIK-member 08 )