Vlad Paul

O scurtă prezentare despre tine, după care spune ne ce mașină/mașini conduci.

Mă numesc Vlad, am 31 de ani, lucrez în domeniul jocurilor de noroc online si dețin un BMW E30, pe care îl am de doi ani (mașina la care visam de mic), dar și un VW Golf GTD MK7, combi, pe care îl conduc zilnic.

E prima mașină pe care o modifici sau au mai fost și altele înainte?

Am mai “modificat” acum ceva ani buni, un Passat B6, îmi doream să fie ceva simplu, super clean, low, totul OEM, dar mi-a mâncat prea rău nervii și l-am vândut 😀 de aici am tras concluzia că nu îmi place sa modific mașini mai noi, ci mai degrabă să achiziționez un model sport, direct de fabrică.

E ceva ce ți-ai fi dorit să-i faci în plus și nu ai reușit?

Sunt foarte nehotărât când vine vorba de urs, sunt foarte multe stiluri de tuning în acest segment și am ales varianta clean. Categoric mai am multe de făcut, o vreau perfectă și deși am modificat foarte multe la ea, simt că de abia acum începe distracția. Urmează niște modificări anul asta pe parte mecanica și la interior, iar de la anul, o să ma axez pe motor.

De ce crezi că faci parte din Brutal STACS?

Fac parte din Brutal Stacs pentru că împărtășim aceleași valori și, pe lângă pasiunea pentru mașini, aici vei găsi mereu oameni de calitate…și care știu să se distreze.