Vladimir Bradeanu

O scurta prezentare despre tine, dupa care spune ne ce masina/masini conduci.

Am 42 de ani si de 17 ani imi hranesc pasiunea legata de masini in care am inceput cu un Golf 1 gti. Asta se intampla prin 2002, vremuri frumoase si romantice pentru lumea asta a tuning-ului auto din Romania. Acum cateva luni mi am dat seama ca imi face bine daca as fi si eu intr o gasca nebuna si aparte cum se dovedeste a fi Brutal Stacs, asa ca am urmat pasii si am fost acceptat. Ma bucur enorm si abia astept sa petrecem multa vreme impreuna ( noi si cazanele noastre ).

E prima masina pe care o modifici sau au mai fost si altele inainte?

Nu, prima mea masina a fost un Golf 1 gti, in care am investit cca 9000 de euro si care a aparut in cateva reviste de prin Europa, dupa care am facut-o cadou unui prieten pasionat si el dar care nu isi permitea la acel moment sa aiba si sa modifice asa ceva. Apoi a urmat un Audi TT…un Evo…masina mea de suflet, prima Honda Type R…un Subaru STI…o Alfa 156 GTA, a doua Honda Type R…iar acum am un Seat Cupra…masina de familie…4 usi…388 cp si 455 nm…revo 2+.

E ceva ce ti-ai fi dorit sa-i faci în plus si nu ai reusit?

Imi doresc sa-i pun un half cage, o alta turbina…mai potenta…si sa-mi vina piesele pe care deja le astept :)))) da, stiu…nu se termina niciodata :)))

De ce crezi ca faci parte din Brutal STACS?

Pentru ca sunt alfel, pentru ca am o istorie in lumea asta si, nu in ultimul rand, pentru ca il cunosc de multi ani pe Daniel, care m-a invitat intr o zi sa ma alatur gastii…si ca vreau sa cunosc oameni misto. Va saluta no. 24.