BRUTAL TrackDay

[vc_row][vc_column width=”1/2″][ut_header title=”Inscrieri TRACKDAY”]08 Iunie 2017[/ut_header][vc_single_image image=”5498″ img_size=”large” alignment=”center” css_animation=”appear”][contact-form-7 id=”5492″][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]Pe data de 8 Iunie 2017, BrutalSTACS împreună cu partenerii noștri DeltaGlass vă invită la 2 ore de circuit BRUTAL. Mai exact între orele 16:00 și 18:00 circuitul Adâncata este numai al nostru. Nu există limită de ture sau timp petrecut pe circuit în cele 2 ore, doar masina să vă țină. Accesul este pentru toți membrii BrutalSTACS ( indiferent de rank ).

COST PARTICIPARE: 50Lei

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5488″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image” css_animation=”left-to-right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

UPDATE

Toti participantii sunt obligati sa poarte casca de protectie, iar posesorii de autoturisme ce au rollcage, trebuie sa se asigure ca acesta este montat corespunzator.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]