Trezirea la 7, plecarea la 8, ne suim pe autostrada, oprire Pandorf shopping scurt, apoi iar 500 km de autostrada prin Austria pana la Lacul Worthersee. Cel putin asta era planul!

Ajungem la vama cu Ungaria, Dani constata ca are ITP-ul expirat de 5 zile :)).  Unguru’ nu se lasa…aia e, Dani se intoarce sa faca Inspectia Tehnica in Timisoara, continuam drumul, Feghea ramane mai in spate pentru ca “multa putere” – cum zice el :)) – noi ii dam inainte pana… Pana cand in mersul constant a inceput sa apara o vibratie destul de fina in caroserie.  Discutam noi de la ce ar putea fi (cap de planetara, amortizor, roata s.a)…dar cu cat treceau kilometrii, cu atat mai proeminent era sunetul.

Ajunsi la Pandorf, ne-am hotarat cercetam mai amanuntit problema. Feghea a luat-o usor inainte, Dani ne prindea si el din urma. Search Google “Auto Serivce” cu putin Waze si 5 minute mai tarziu suntem acolo. Opresc… si un tip vine si imi spune in romana sa parchez in alta parte. Mi-a revenit pulsul dupa ce am vazut o persoana care sigur ma intelege. Cum am nimerit in Toata Austria intr-un service tocmai de romani :))


Dam o tura cu masina, deschide omul capota si dupa cateva minute de cautari gasim un surub desfacut, de la suportul motor de pe partea dreapta. Il infileteaza la loc si il strange, multumim frumos, 10euro. Imi aduc aminte de o eroare in bord aparuta pe drumul din Romania, intreb si  de diagnoza. Suna tatal, vine copilul, facem diagnoza si constatam ca actuatorul de la turbina este dus, confirmam cu o pompa de vacuum si decidem ca trebuie inlocuit. Nu aveam de unde cumpara piesa pt inlocuire, asa ca am decis sa continuam asa, fara “power” si cu mult fum negru :). Multumim si pentru tester, 20euro :))

Cumva, am ajuns toti cu bine si cam in acelasi timp la Worthersee

Maine dimineata la prima ora, directia Villach, pentru actuator!