Cu cateva luni inainte am inceput pregatirile pentru acest Worthersee, imi doream sa plec cu Bmw-ul asa ca am comandat suspensie, jante si restul pieselor. Totul bine si frumos…1700 de km de teste cu toate piesele montate pe masina, pana in momentul in care am zis ca totul e ok haide sa montam “softul” (JB4).

Duc masina la un coleg de club, punem acest “soft” si anume jb4, iesim in teste…pe harta 0, cu acest softul inchis, cand sa iesim in strada principala imi moare motorul, moment in care ma uit la baiatul din dreapta mea, ne miram si zic ok haide sa ii dam mai departe. Pornim rapid plecam, cand… parparpacpoc parparpacpoc… check engine apare rapid, missfire pe mai multi cilindri…blabla. In fine, dupa mai multe teste si incercari ajungem la conculuzia ca am o problema la ECU (calculatorul masinii).
.
.
Dupa toata aceasta agitatie si nesiguri de Bmw, alegem sa mergem cu masina de backup … si luam un Audi A3 Cabrio proaspat vopsit integral, cu schimbare de culoare si avand deja montata pe ea o suspensie reglabila. #Aiae, o ardem cabrio la Worthersee…nu suna asa rau.
.
.
Toate bune si frumoase, mai ramasesera doar cateva mici detalii de rezolvat, mergem la intalnirea BrutalSTACS de vineri seara, parchez…in 5 minute apare Animalutz cu TT-ul si parcheaza si el…fix langa mine! Ne-a picat fisa…rotile lui ar da bine pe A3. Zis si facut, punem una de proba…Totul Tzilpa! Stabilim ca luni ne vedem la vulcanizare sa facem manevra.
.

.
Totul ok, nu freaca, nu atinge…hai bagaju’ si sa ne vedem de treaba 🙂
.